Наукова періодика України | Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України | ||
Tokar А. Yu. Optimize the fermentation process of strawberry must for unfortified wine / А. Yu. Tokar, I. V. Gayday, O. Yu. Yushina, O. M. Litovchenko, V. I. Voitsekhivskyi. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2019. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2019_2_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Tokar А. Yu. Optimize the fermentation process of strawberry must for unfortified wine / А. Yu. Tokar, I. V. Gayday, O. Yu. Yushina, O. M. Litovchenko, V. I. Voitsekhivskyi. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2019. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2019_2_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |