Наукова періодика України Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України


Tokar А. Yu. 
Optimize the fermentation process of strawberry must for unfortified wine / А. Yu. Tokar, I. V. Gayday, O. Yu. Yushina, O. M. Litovchenko, V. I. Voitsekhivskyi. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2019. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2019_2_3
  Повний текст PDF - 386.63 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Tokar А.
  • Gayday I.
  • Yushina O.
  • Litovchenko O.
  • Voitsekhivskyi V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Tokar А. Yu. Optimize the fermentation process of strawberry must for unfortified wine / А. Yu. Tokar, I. V. Gayday, O. Yu. Yushina, O. M. Litovchenko, V. I. Voitsekhivskyi. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2019. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2019_2_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського