Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Минко Л. М. 
Сутність і складові поняття конкурентоспроможності підприємства / Л. М. Минко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 86-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_13
Розглянуто основні теоретичні підходи до визначення сутності поняття "конкурентоспроможність підприємства", проаналізовано переваги та недоліки кожного з них, наведено базові складові цієї категорії. На основі проведених досліджень запропоновано уточнене визначення даної категорії, що дає змогу розглядати поняття не тільки як результат, а як процес діяльності підприємства з позицій досягнення його стратегічних цілей.
  Повний текст PDF - 321.949 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Минко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Минко Л. М. Сутність і складові поняття конкурентоспроможності підприємства / Л. М. Минко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 1. - С. 86-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_1_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського