Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Головко М. П. 
Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 200-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_26
Обгрунтовано необхідність попереднього використання розрахункових методів під час створення якісних алкогольних напоїв. Доведено можливість використання методу апріорного ранжування чинників для створення оптимальних рецептур настоянок на основі результатів анкетування фахівців-експертів. Досліджено результати ранжування. Наведено результати математичних розрахунків з визначення узгодженості думок експертів за допомогою коефіцієнта конкордації. Побудовано середню апріорну діаграму рангів і визначено пріоритетні добавки для настоянок.
  Повний текст PDF - 383.93 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Пенкіна Н.
  • Колесник В.
  • Полупан В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 200-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_2_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  • Пенкіна Наталія Михайлівна (технічні науки)
  • Колесник Валерій Володимирович (технічні науки)
  • Колесник Вікторія Валентинівна (технічні науки)
  • Полупан Валентин Вадимович (технічні науки)
  • Полупан Володимир Володимирович (1993–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського