Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Большак Ю. В. Біоелектроніка і закономірності набуття оздоровчих властивостей питною водою, збагаченою молекулами водню / Ю. В. Большак, А. І. Маринін, Р. С. Святненко, В. В. Шпак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2021. - Т. 27, № 5. - С. 57-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2021_27_5_9 Незважаючи на розквіт досягнень електроніки, люди й гадки не мали, що їхня життєдіяльність, по суті, забезпечується розділенням зарядів (електронів, протонів та іонів). Але, на відміну від електронних пристроїв, ці процеси відбуваються безпосередньо в клітинах, тканинах та органах живих істот. Тривалий час молекула водню через міцність ковалентних зв'язків між атомами H сприймалася як хімічно та біологічно інертна. Найпростіший шлях водню до організму визнано з питною водою, збагаченою молекулами H Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Большак Ю. В. Біоелектроніка і закономірності набуття оздоровчих властивостей питною водою, збагаченою молекулами водню / Ю. В. Большак, А. І. Маринін, Р. С. Святненко, В. В. Шпак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2021. - Т. 27, № 5. - С. 57-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2021_27_5_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |