Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Іжевська О. П. Інновації в технології виготовлення збитих десертів / О. П. Іжевська, О. Б. Маслійчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2022. - Т. 28, № 5. - С. 148-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2022_28_5_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Іжевська О. П. Інновації в технології виготовлення збитих десертів / О. П. Іжевська, О. Б. Маслійчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2022. - Т. 28, № 5. - С. 148-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2022_28_5_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |