Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Іжевська О. П. 
Інновації в технології виготовлення збитих десертів / О. П. Іжевська, О. Б. Маслійчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2022. - Т. 28, № 5. - С. 148-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2022_28_5_17
  Повний текст PDF - 732.757 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Іжевська О.
  • Маслійчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Іжевська О. П. Інновації в технології виготовлення збитих десертів / О. П. Іжевська, О. Б. Маслійчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2022. - Т. 28, № 5. - С. 148-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2022_28_5_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іжевська Орися Петрівна (технічні науки)
  • Маслійчук Ольга Богданівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського