Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Шевченко А. О. Вплив концентрату рисового протеїну в поєднанні з фосфоліпідами на якість i харчову цінність пшеничного хліба / А. О. Шевченко, О. П. Фурсік // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2023. - Т. 29, № 3. - С. 150-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2023_29_3_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шевченко А. О. Вплив концентрату рисового протеїну в поєднанні з фосфоліпідами на якість i харчову цінність пшеничного хліба / А. О. Шевченко, О. П. Фурсік // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2023. - Т. 29, № 3. - С. 150-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2023_29_3_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |