Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Шевченко А. О. 
Вплив концентрату рисового протеїну в поєднанні з фосфоліпідами на якість i харчову цінність пшеничного хліба / А. О. Шевченко, О. П. Фурсік // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2023. - Т. 29, № 3. - С. 150-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2023_29_3_14
  Повний текст PDF - 686.65 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шевченко А.
  • Фурсік О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шевченко А. О. Вплив концентрату рисового протеїну в поєднанні з фосфоліпідами на якість i харчову цінність пшеничного хліба / А. О. Шевченко, О. П. Фурсік // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2023. - Т. 29, № 3. - С. 150-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2023_29_3_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шевченко Андрій Олександрович (технічні науки)
  • Шевченко Анна Олександрівна (1986–) (технічні науки)
  • Шевченко Анастасія Олександрівна (технічні науки)
  • Фурсік Оксана Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського