Наукова періодика України | Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління | ||
Маргасова В. Г. Особливості управління оборотними активами підприємств харчової промисловості України / В. Г. Маргасова, І. М. Сорока // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. Серія 1 : Економіка. - 2013. - Вип. 2. - С. 121-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NvChdieu_2013_2_19 Визначено особливості формування та управління оборотними активами на підприємствах харчової промисловості України. Наведено визначення поняття "оборотні активи". Проаналізовано сучасний стан та структура оборотних активів підприємств харчової промисловості за 2008 - 2011 рр. Наведено шляхи вдосконалення управління оборотними активами. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маргасова В. Г. Особливості управління оборотними активами підприємств харчової промисловості України / В. Г. Маргасова, І. М. Сорока // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. Серія 1 : Економіка. - 2013. - Вип. 2. - С. 121-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/NvChdieu_2013_2_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |