![]() | Наукова періодика України | ![]() | Науковий вісник Ужгородського університету |
Дерій Ж. В. Транспарентність інноваційної діяльності як необхідна умова існування та розвитку харчової промисловості України / Ж. В. Дерій, Н. В. Завгородня // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Економіка. - 2016. - Вип. 1(2). - С. 264-267. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuec_2016_1%282%29__47 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дерій Ж. В. Транспарентність інноваційної діяльності як необхідна умова існування та розвитку харчової промисловості України / Ж. В. Дерій, Н. В. Завгородня // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Економіка. - 2016. - Вип. 1(2). - С. 264-267. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuuec_2016_1(2)__47.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![]() |
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |