Наукова періодика України Обладнання та технології харчових виробництв


Янаков В. П. 
Методичні та практичні аспекти теорії приготування тіста / В. П. Янаков // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 1. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_1_10
  Повний текст PDF - 239.136 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Янаков В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Янаков В. П. Методичні та практичні аспекти теорії приготування тіста / В. П. Янаков // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2020. - № 1. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2020_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Янаков Валерій Петрович (технічні науки)
  • Янаков Валерій Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського