Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Лебская Т. Влияние пиковолновой обработки на созревание пресервов из пресноводных рыб / Т. Лебская, Н. Голембовская, В. Сахно // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 5. - С. 28-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_5_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лебская Т. Влияние пиковолновой обработки на созревание пресервов из пресноводных рыб / Т. Лебская, Н. Голембовская, В. Сахно // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 5. - С. 28-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2013_5_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |