Наукова періодика України | Продовольча індустрія АПК | ||
Паска М. Люпинове борошно – високобілковий збагачувач харчових продуктів / М. Паска, О. Маслійчук // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 6. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_6_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Паска М. Люпинове борошно – високобілковий збагачувач харчових продуктів / М. Паска, О. Маслійчук // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 6. - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_6_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |