Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Сорокіна С. В. 
Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначення / С. В. Сорокіна, З. П. Карпенко, В. В. Полупан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 354-359. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_56
  Повний текст PDF - 646.952 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сорокіна С.
  • Карпенко З.
  • Полупан В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сорокіна С. В. Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначення / С. В. Сорокіна, З. П. Карпенко, В. В. Полупан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 354-359. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_56.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сорокіна Світлана Вікторівна (технічні науки)
  • Полупан Валентин Вадимович (технічні науки)
  • Полупан Володимир Володимирович (1993–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського