Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Золотарьова І. О. 
Методичні засади створення курсів дистанційного навчання / І. О. Золотарьова, Н. С. Кушнаренко, О. А. Сахно // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 467-474. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_80
  Повний текст PDF - 224.688 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Золотарьова І.
  • Кушнаренко Н.
  • Сахно О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Золотарьова І. О. Методичні засади створення курсів дистанційного навчання / І. О. Золотарьова, Н. С. Кушнаренко, О. А. Сахно // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 467-474. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_80.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сахно Олександр Анатолійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського