Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Цихановська І. В. 
Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі "олія – ліпідо-магнетитова суспензія" / І. В. Цихановська, З. В. Барсова, І. М. Демидов, Л. Ф. Павлоцька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 353-362. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_41
  Повний текст PDF - 294.721 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Цихановська І.
  • Барсова З.
  • Демидов І.
  • Павлоцька Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Цихановська І. В. Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі "олія – ліпідо-магнетитова суспензія" / І. В. Цихановська, З. В. Барсова, І. М. Демидов, Л. Ф. Павлоцька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 353-362. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_41.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Цихановська Ірина Василівна (технічні науки)
  • Барсова Зоя Валеріївна (технічні науки)
  • Демидов Ігор Миколайович (1950–) (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського