![]() | Наукова періодика України | ![]() | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі |
Жигунов Д. О. Підвищення хлібопекарської якості пшеничного борошна / Д. О. Жигунов, В. П. Ковальова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 280-291. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Жигунов Д. О. Підвищення хлібопекарської якості пшеничного борошна / Д. О. Жигунов, В. П. Ковальова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 280-291. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![]() |
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |