Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Gubsky S. 
Degradation kinetics of l-ascorbic acid in food matrix of jelly during storage / S. Gubsky, O. Dobrovolska, O. Aksonova, Z. Zhelezniak, V. Evlash // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 248-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_24
  Повний текст PDF - 468.904 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Gubsky S.
  • Dobrovolska O.
  • Aksonova O.
  • Zhelezniak Z.
  • Evlash V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Gubsky S. Degradation kinetics of l-ascorbic acid in food matrix of jelly during storage / S. Gubsky, O. Dobrovolska, O. Aksonova, Z. Zhelezniak, V. Evlash // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2019. - Вип. 1. - С. 248-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2019_1_24.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського