Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Молоканова Л. В. Оптимізація складу м'ясних січених напівфабрикатів математичними методами / Л. В. Молоканова, Ю. О. Лукомський // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 186-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_27 Проведено оптимізацію складу м'ясних січених напівфабрикатів за допомогою математичних методів з метою підвищення їх біологічної цінності. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Молоканова Л. В. Оптимізація складу м'ясних січених напівфабрикатів математичними методами / Л. В. Молоканова, Ю. О. Лукомський // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 186-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_27. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |