Наукова періодика України Праці Таврійського державного агротехнологічного університету


Шеїна А. В. 
Вплив швидкості деформації на пружні властивості овочів / А. В. Шеїна // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 200-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_29
Наведено результати експериментальних досліджень впливу швидкості деформації на модуль пружності овочевої сировини. Зроблено висновки за результатами дослідних даних.
  Повний текст PDF - 191.451 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шеїна А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шеїна А. В. Вплив швидкості деформації на пружні властивості овочів / А. В. Шеїна // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 200-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського