Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Шеїна А. В. Вплив швидкості деформації на пружні властивості овочів / А. В. Шеїна // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 200-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_29 Наведено результати експериментальних досліджень впливу швидкості деформації на модуль пружності овочевої сировини. Зроблено висновки за результатами дослідних даних. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шеїна А. В. Вплив швидкості деформації на пружні властивості овочів / А. В. Шеїна // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 200-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_29. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |