Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Шеменчук Ю. В. Теоретичне обгрунтування застосування показників NOR, PSE і DFD Яловичини в промисловості / Ю. В. Шеменчук // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 174-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_28 Теоретично обгрунтовано застосування показники NOR, PSE і DFD яловичини в промисловості. Проведено порівняльну характеристику м'ясної сировини з ознаками NOR, PSE і DFD і проаналізовано основні причини появи даних ознак м'яса. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шеменчук Ю. В. Теоретичне обгрунтування застосування показників NOR, PSE і DFD Яловичини в промисловості / Ю. В. Шеменчук // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 174-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_28. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |