Наукова періодика України | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету | ||
Паляничка Н. О. Модель подрібнення жирової фази молока при імпульсній гомогенізації / Н. О. Паляничка // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_7 Надано модель подрібнення жирової фази молока у процесі імпульсної гомогенізації. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Паляничка Н. О. Модель подрібнення жирової фази молока при імпульсній гомогенізації / Н. О. Паляничка // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 24-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |