Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Віннікова Л. Г. 
Вплив фракцій електроактивованої води на розчинність білків м’яса / Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(7). - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5%287%29__11
Показано вплив електроактивованої води (ЕАВ) на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини. Встановлено залежність рН, вологозв'язувальної здатності та втрат у процесі термообробки досліджуваних зразків від внесених сумішей фракцій ЕАВ. Показано можливість покращання досліджуваних показників. Відзначено практичне значення використання ЕАВ у виробництві варених ковбас. Описано вплив ЕАВ на органолептичні показники дослідних зразків.
  Повний текст PDF - 191.071 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Віннікова Л.
  • Пронькіна К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Віннікова Л. Г. Вплив фракцій електроактивованої води на розчинність білків м’яса / Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(7). - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5(7)__11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Віннікова Людмила Григорівна (1943–) (технічні науки)
  • Пронькіна Ксенія Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського