Наукова періодика України | Technology audit and production reserves | ||
Віннікова Л. Г. Вплив фракцій електроактивованої води на розчинність білків м’яса / Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(7). - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5%287%29__11 Показано вплив електроактивованої води (ЕАВ) на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини. Встановлено залежність рН, вологозв'язувальної здатності та втрат у процесі термообробки досліджуваних зразків від внесених сумішей фракцій ЕАВ. Показано можливість покращання досліджуваних показників. Відзначено практичне значення використання ЕАВ у виробництві варених ковбас. Описано вплив ЕАВ на органолептичні показники дослідних зразків. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Віннікова Л. Г. Вплив фракцій електроактивованої води на розчинність білків м’яса / Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(7). - С. 36-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5(7)__11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |