Наукова періодика України Technology audit and production reserves


Kovalchuk K. 
Research of destruction of starch crystal structure in cupcakes with improved recipe / K. Kovalchuk, M. Katruk, A. Tkachenko, L. Guba, R. Zakharchyn // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 6(3). - С. 40-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_6%283%29__11
  Повний текст PDF - 296.548 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kovalchuk K.
  • Katruk M.
  • Tkachenko A.
  • Guba L.
  • Zakharchyn R.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kovalchuk K. Research of destruction of starch crystal structure in cupcakes with improved recipe / K. Kovalchuk, M. Katruk, A. Tkachenko, L. Guba, R. Zakharchyn // Технологический аудит и резервы производства. - 2019. - № 6(3). - С. 40-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2019_6(3)__11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ковальчук Костянтин Федорович (1955–) (економічні науки)
  • Ткаченко Алла Михайлівна (1953–) (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського