Наукова періодика України Товарознавчий вісник


Соколов С. А. 
Експериментальна оцінка структурно-механічних властивостей печінкових паштетів, отриманих за різними технологіями / С. А. Соколов, О. В. Гура, М. М. Севаторов, О. О. Декань // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 224-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_34
  Повний текст PDF - 555.788 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Соколов С.
  • Гура О.
  • Севаторов М.
  • Декань О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Соколов С. А. Експериментальна оцінка структурно-механічних властивостей печінкових паштетів, отриманих за різними технологіями / С. А. Соколов, О. В. Гура, М. М. Севаторов, О. О. Декань // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 224-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Соколов Сергій Анатолійович (технічні науки)
  • Гура Олександр Васильович (технічні науки)
  • Севаторов Микола Миколайович (технічні науки)
  • Декань Олексій Олексійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського