Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Denysiuk I. The enterprise’s development: the essence of the concept and characteristics / I. Denysiuk // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 2. - С. 260-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_2_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Denysiuk I. The enterprise’s development: the essence of the concept and characteristics / I. Denysiuk // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 2. - С. 260-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_2_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |