Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Petrova Zh. Intensifying drying process with creation of functional plant compositions / Zh. Petrova, Yu. Snezhkіn, K. Getmanyuk, N. Dmytrenko, M. Vorontsov // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 167-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Petrova Zh. Intensifying drying process with creation of functional plant compositions / Zh. Petrova, Yu. Snezhkіn, K. Getmanyuk, N. Dmytrenko, M. Vorontsov // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 167-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |