Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Olaoye Jo. O. Drying rate and quality attributes of foam-mat dried tomato pulp / Jo. O. Olaoye, O. I. Obajemihi // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 2. - С. 345-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_2_14 Помідор - плід короткотривалого зберігання, який швидко псується після збирання врожаю. Його потрібно обробляти за допомогою методу пінного сушіння для забезпечення належної якості продукту. Необхідно дослідити деякі параметри процесу, зокрема, піноутворення і концентрацію стабілізатора піни, які можуть впливати на швидкість сушіння та якість сухого порошку. Використано рандомізовану схему досліджень із 27 зразків томатної м'якоті, використовуючи яєчний білок як піноутворювальний агент із трьома рівнями концентрації - 5, 10 і 15 %, карбоксилметилцелюлозу (КМЦ) із концентрацією 0,2, 0,4 і 0,8 %. Час збивання - 3 хв. Зразки сушили в сушильній шафі за температури 70 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Olaoye Jo. O. Drying rate and quality attributes of foam-mat dried tomato pulp / Jo. O. Olaoye, O. I. Obajemihi // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 2. - С. 345-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_2_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |