Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Lazzarotto S. Induced effects by oxidation with potassium permanganate on the thermal, morphological, colorimetric and pasting properties of corn starch / S. Lazzarotto, C. Bet, P. Hornung, P. Lazzarotto, E. Schnitzler // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 2. - С. 197-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_2_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Lazzarotto S. Induced effects by oxidation with potassium permanganate on the thermal, morphological, colorimetric and pasting properties of corn starch / S. Lazzarotto, C. Bet, P. Hornung, P. Lazzarotto, E. Schnitzler // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 2. - С. 197-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_2_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |