Наукова періодика України Ukrainian food journal


Lazzarotto S. 
Induced effects by oxidation with potassium permanganate on the thermal, morphological, colorimetric and pasting properties of corn starch / S. Lazzarotto, C. Bet, P. Hornung, P. Lazzarotto, E. Schnitzler // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 2. - С. 197-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_2_3
  Повний текст PDF - 2.056 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Lazzarotto S.
  • Bet C.
  • Hornung P.
  • Lazzarotto P.
  • Schnitzler E.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Lazzarotto S. Induced effects by oxidation with potassium permanganate on the thermal, morphological, colorimetric and pasting properties of corn starch / S. Lazzarotto, C. Bet, P. Hornung, P. Lazzarotto, E. Schnitzler // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 2. - С. 197-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_2_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського