Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Akther Sh. Comparative studies on the quality of sandesh from cow milk chhana with soy-milk chhana addition / Sh. Akther, Sh. Sh. Shahriar, K. Alam, A. Matin, N. Sarwar // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 3. - С. 514-523. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_3_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Akther Sh. Comparative studies on the quality of sandesh from cow milk chhana with soy-milk chhana addition / Sh. Akther, Sh. Sh. Shahriar, K. Alam, A. Matin, N. Sarwar // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 3. - С. 514-523. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_3_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |