Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Чуйко А. М. Дослідження якості виробів із дріжджового тіста і пісочного печива з використанням кріо-порошків із рослинної сировини / А. М. Чуйко, М. М. Чуйко, О. С. Орлова, С. О. Єрьоменко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 133-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2%2812%29__25 Розглянуто перспективність і доцільність використання порошків із нетрадиційної рослинної сировини, зокрема, виноградних вичавків і чорноплідної горобини, одержаних за кріогенною технологією, для покращання органолептичних і фізико-хімічних показників дріжджових виробів і пісочного печива, а також для підвищення їх біологічної цінності. Встановлено, що варіювання видами та концентраціями порошків надасть змогу регулювати якість борошна та направлено впливати на якість дріжджових виробів і пісочного печива. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чуйко А. М. Дослідження якості виробів із дріжджового тіста і пісочного печива з використанням кріо-порошків із рослинної сировини / А. М. Чуйко, М. М. Чуйко, О. С. Орлова, С. О. Єрьоменко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 133-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |