Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Калинина Е. Д. 
Динамика кислотности гидролизованных сгущенных консервов с сахаром в процессе хранения / Е. Д. Калинина, А. В. Коваленко, О. В. Корнилова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2%2812%29__8
Приведена технологическая схема производства молока обезжиренного и цельного гидролизованного с сахаром. Особенностью технологии является проведение гидролиза лактозы обезжиренного и цельного молока с использованием ферментного препарата <$E beta>-галактозидазы. Проведены и установлены органолептические и физико-химические показатели: активности воды, осмотическое давление, массовая доля сухих веществ, титруемая и активная кислотности в свежих продуктах и в процессе хранения новых продуктов.
  Повний текст PDF - 218.952 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калинина Е.
  • Коваленко А.
  • Корнилова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калинина Е. Д. Динамика кислотности гидролизованных сгущенных консервов с сахаром в процессе хранения / Е. Д. Калинина, А. В. Коваленко, О. В. Корнилова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коваленко Андрій Віталійович (технічні науки)
  • Коваленко Аліна Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського