Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Сердюк М. Є. 
Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинників / М. Є. Сердюк, Д. С. Степаненко // Eastern-european journal of enterprise technologies. - 2015. - № 4(10). - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_4%2810%29__11
Встановлено, що основними абіотичними чинниками, які мають найбільш істотний вплив на смакові якості, є абсолютна максимальна температура та кількість опадів останнього місяця формування плодів сливи. Як регресійною моделлю для прогнозування смакових якостей слив від абіотичних чинників слід користуватися розробленою моделлю для прогнозування вмісту вільних кислот.
  Повний текст PDF - 257.995 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сердюк М.
  • Степаненко Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сердюк М. Є. Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинників / М. Є. Сердюк, Д. С. Степаненко // Eastern-european journal of enterprise technologies. - 2015. - № 4(10). - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_4(10)__11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сердюк Марина Єгорівна (сільськогосподарські науки)
  • Степаненко Дмитро Сергійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського