Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Сердюк М. Є. Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинників / М. Є. Сердюк, Д. С. Степаненко // Eastern-european journal of enterprise technologies. - 2015. - № 4(10). - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_4%2810%29__11 Встановлено, що основними абіотичними чинниками, які мають найбільш істотний вплив на смакові якості, є абсолютна максимальна температура та кількість опадів останнього місяця формування плодів сливи. Як регресійною моделлю для прогнозування смакових якостей слив від абіотичних чинників слід користуватися розробленою моделлю для прогнозування вмісту вільних кислот. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сердюк М. Є. Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинників / М. Є. Сердюк, Д. С. Степаненко // Eastern-european journal of enterprise technologies. - 2015. - № 4(10). - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_4(10)__11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |