Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Goralchuk A. Development of a theoretical model for obtaining the whipped emulsions from a dry fat-containing mixture and its experimental verification / A. Goralchuk, S. Gubsky, O. Tereshkin, О. Kotlyar, S. Omel'chenko, L. Tovma // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 2(10). - С. 12-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_2%2810%29__3 Розроблено теоретичну модель Пікерінг-стеричної стабілізації структури піноемульсій з низьким вмістом жиру, одержаної з сухої суміші. Експериментально доведено, що граничне напруження зсуву піноемульсії визначається ступенем дестабілізації жирових частинок, які забезпечують Пікерінг стабілізацію піноемульсії. Реалізація комплексоутворення казеїнату натрію та капа-карагінану забезпечує стеричну стабілізацію піноемульсії за рахунок збільшення граничного напруження зсуву міжфазних адсорбційних шарів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Goralchuk A. Development of a theoretical model for obtaining the whipped emulsions from a dry fat-containing mixture and its experimental verification / A. Goralchuk, S. Gubsky, O. Tereshkin, О. Kotlyar, S. Omel'chenko, L. Tovma // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 2(10). - С. 12-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_2(10)__3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |