Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Bozhko N. Analysis of the influence of rosemary and grape seed extracts on oxidation the lipids of peking duck meat / N. Bozhko, V. Tischenko, V. Pasichnyi, A. Marynin, M. Polumbryk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4%2811%29__2 Для гальмування окиснювальних процесів у фарші з м'яса качки Пекінської використано композицію з екстрактів розмарину та виноградних кісточок, яка містить комплекс антиоксидантів. Внесення композиції до фаршу з м'яса качки надає можливість уповільнити гідролітичне та перекисне окиснення ліпідів. Одержані результати доводять перспективність використання композиції у технології фаршевих виробів із високим вмістом жиру. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Bozhko N. Analysis of the influence of rosemary and grape seed extracts on oxidation the lipids of peking duck meat / N. Bozhko, V. Tischenko, V. Pasichnyi, A. Marynin, M. Polumbryk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4(11)__2.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |