Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Deinychenko G. Survey of complex influence of physico-chemical and technological parameters on the process of milk-egg co-precipitate obtaining / G. Deinychenko, I. Zolotukhina, V. Skrynnik, N. Fedak, S. Tkachyk, T. Kravchenko, K. Kravchenko, L. Deinychenko, O. Pavliuchenko, Y. Furmanova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2020. - № 3(11). - С. 30-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2020_3%2811%29__5 Визначено та проаналізовано комплексний вплив рН середовища та концентрації цукрози або хлориду натрію на процес коагуляції білків яєць у молочному середовищі. Визначено, що хлористий натрій у малих концентраціях знижує в'язкість колоїдного розчину яєчної маси та підвищує термостійкість яєчних білків на 6 - 8 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Deinychenko G. Survey of complex influence of physico-chemical and technological parameters on the process of milk-egg co-precipitate obtaining / G. Deinychenko, I. Zolotukhina, V. Skrynnik, N. Fedak, S. Tkachyk, T. Kravchenko, K. Kravchenko, L. Deinychenko, O. Pavliuchenko, Y. Furmanova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2020. - № 3(11). - С. 30-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2020_3(11)__5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |