Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Dzyundzya O. Technology of craft confiture from non-traditional local raw materials / O. Dzyundzya, A. Antonenko, T. Brovenko, G. Tolok, M. Kryvoruchko, T. Bozhko, D. Antiushko, S. Vezhlivtseva, T. Lebedenko, N. Kovalenko // Eastern-European journal of enterprise technologies. - 2022. - № 5(11). - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2022_5%2811%29__8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Dzyundzya O. Technology of craft confiture from non-traditional local raw materials / O. Dzyundzya, A. Antonenko, T. Brovenko, G. Tolok, M. Kryvoruchko, T. Bozhko, D. Antiushko, S. Vezhlivtseva, T. Lebedenko, N. Kovalenko // Eastern-European journal of enterprise technologies. - 2022. - № 5(11). - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2022_5(11)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |