Наукова періодика України Вісник Херсонського національного технічного університету


Калина В. С. 
Удосконалення рецептури шоколадних тістечок "Брауні" на основі бобової культури – нут / В. С. Калина, Н. Ю. Дмитрієва // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2019. - № 2(1). - С. 87-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2019_2%281%29__13
  Повний текст PDF - 604.315 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Калина В.
  • Дмитрієва Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Калина В. С. Удосконалення рецептури шоколадних тістечок "Брауні" на основі бобової культури – нут / В. С. Калина, Н. Ю. Дмитрієва // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2019. - № 2(1). - С. 87-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2019_2(1)__13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калина Вікторія Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського