Наукова періодика України | Вісник Херсонського національного технічного університету | ||
Калина В. С. Удосконалення рецептури шоколадних тістечок "Брауні" на основі бобової культури – нут / В. С. Калина, Н. Ю. Дмитрієва // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2019. - № 2(1). - С. 87-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2019_2%281%29__13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Калина В. С. Удосконалення рецептури шоколадних тістечок "Брауні" на основі бобової культури – нут / В. С. Калина, Н. Ю. Дмитрієва // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2019. - № 2(1). - С. 87-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2019_2(1)__13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |