Наукова періодика України | Вісник Львівського торговельно-економічного університету | ||
Митник С. І. Кваліфікація обслуговуючого персоналу як чинник успішної діяльності ресторану / С. І. Митник // Вісник Львівської комерційної академії. Серія економічна. - 2016. - Вип. 50. - С. 196-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_ekon_2016_50_39 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Митник С. І. Кваліфікація обслуговуючого персоналу як чинник успішної діяльності ресторану / С. І. Митник // Вісник Львівської комерційної академії. Серія економічна. - 2016. - Вип. 50. - С. 196-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_ekon_2016_50_39. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |