Наукова періодика України Вісник Сумського національного аграрного університету


Бірта Г. О. 
Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока, Є. В. Хмельницька, З. П. Рачинська // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2020. - Вип. 4. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2020_4_5
  Повний текст PDF - 3.032 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бірта Г.
  • Бургу Ю.
  • Флока Л.
  • Хмельницька Є.
  • Рачинська З.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бірта Г. О. Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока, Є. В. Хмельницька, З. П. Рачинська // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2020. - Вип. 4. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2020_4_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бірта Габріелла Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  • Бірта Габріела Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  • Бургу Юрій Георгійович (сільськогосподарські науки)
  • Флока Людмила Валеріївна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського