Наукова періодика України | Вісник Сумського національного аграрного університету | ||
Бірта Г. О. Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока, Є. В. Хмельницька, З. П. Рачинська // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2020. - Вип. 4. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2020_4_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бірта Г. О. Морфологічний склад та м’ясо-сальні якості туш свиней / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу, Л. В. Флока, Є. В. Хмельницька, З. П. Рачинська // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2020. - Вип. 4. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2020_4_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |