Наукова періодика України | Сільське господарство та лісівництво | ||
Врадій О. І. Аналіз ефективності застосування кулінарної обробки грибів для зменшення в них концентрації важких металів / О. І. Врадій // Сільське господарство та лісівництво. - 2020. - № 17. - С. 209-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agf_2020_17_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Врадій О. І. Аналіз ефективності застосування кулінарної обробки грибів для зменшення в них концентрації важких металів / О. І. Врадій // Сільське господарство та лісівництво. - 2020. - № 17. - С. 209-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agf_2020_17_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |