Наукова періодика України Сільське господарство та лісівництво


Врадій О. І. 
Аналіз ефективності застосування кулінарної обробки грибів для зменшення в них концентрації важких металів / О. І. Врадій // Сільське господарство та лісівництво. - 2020. - № 17. - С. 209-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agf_2020_17_21
  Повний текст PDF - 683.908 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Врадій О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Врадій О. І. Аналіз ефективності застосування кулінарної обробки грибів для зменшення в них концентрації важких металів / О. І. Врадій // Сільське господарство та лісівництво. - 2020. - № 17. - С. 209-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agf_2020_17_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського