Наукова періодика України | Агросвіт | ||
Рудь В. В. Формування доданої вартості підприємствами м'ясопереробної галузі / В. В. Рудь // Агросвіт. - 2015. - № 11. - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2015_11_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рудь В. В. Формування доданої вартості підприємствами м'ясопереробної галузі / В. В. Рудь // Агросвіт. - 2015. - № 11. - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2015_11_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |