Наукова періодика України Агросвіт


Рудь В. В. 
Формування доданої вартості підприємствами м'ясопереробної галузі / В. В. Рудь // Агросвіт. - 2015. - № 11. - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2015_11_14
  Повний текст PDF - 282.779 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рудь В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рудь В. В. Формування доданої вартості підприємствами м'ясопереробної галузі / В. В. Рудь // Агросвіт. - 2015. - № 11. - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2015_11_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рудь Віта Вікторівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського