Наукова періодика України | Animal science and food technology | ||
Сіряк В. А. Ступінь фенотипової консолідованості різних селекційних груп молочної худоби / В. А. Сіряк // Animal science and food technology. - 2019. - Т. 10, № 2. - С. 36-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2019_10_2_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сіряк В. А. Ступінь фенотипової консолідованості різних селекційних груп молочної худоби / В. А. Сіряк // Animal science and food technology. - 2019. - Т. 10, № 2. - С. 36-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2019_10_2_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |