Наукова періодика України Animal science and food technology


Сіряк В. А. 
Ступінь фенотипової консолідованості різних селекційних груп молочної худоби / В. А. Сіряк // Animal science and food technology. - 2019. - Т. 10, № 2. - С. 36-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2019_10_2_7
  Повний текст PDF - 537.908 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сіряк В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сіряк В. А. Ступінь фенотипової консолідованості різних селекційних груп молочної худоби / В. А. Сіряк // Animal science and food technology. - 2019. - Т. 10, № 2. - С. 36-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2019_10_2_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського