Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Будяк Р. В. 
Сучасні технології виробництва кисломолочних продуктів, з застосуванням термостатного обладнання в межах ТОВ "Люстдорф", як складова гарантії продовольчої безпеки Вінниччини / Р. В. Будяк, О. О. Шуляк // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 3. - С. 175-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_3_26
  Повний текст PDF - 637.782 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Будяк Р.
  • Шуляк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Будяк Р. В. Сучасні технології виробництва кисломолочних продуктів, з застосуванням термостатного обладнання в межах ТОВ "Люстдорф", як складова гарантії продовольчої безпеки Вінниччини / Р. В. Будяк, О. О. Шуляк // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 3. - С. 175-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_3_26.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського