Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Берник І. М. 
Використання білкових добавок у виробництві ковбасних виробів / І. М. Берник, А. М. Соломон, О. О. Шуляк // Аграрна наука та харчові технології. - 2018. - Вип. 1. - С. 93-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2018_1_14
  Повний текст PDF - 624.773 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Берник І.
  • Соломон А.
  • Шуляк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Берник І. М. Використання білкових добавок у виробництві ковбасних виробів / І. М. Берник, А. М. Соломон, О. О. Шуляк // Аграрна наука та харчові технології. - 2018. - Вип. 1. - С. 93-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2018_1_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського