Наукова періодика України | Аграрна наука та харчові технології | ||
Берник І. М. Використання білкових добавок у виробництві ковбасних виробів / І. М. Берник, А. М. Соломон, О. О. Шуляк // Аграрна наука та харчові технології. - 2018. - Вип. 1. - С. 93-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2018_1_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Берник І. М. Використання білкових добавок у виробництві ковбасних виробів / І. М. Берник, А. М. Соломон, О. О. Шуляк // Аграрна наука та харчові технології. - 2018. - Вип. 1. - С. 93-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2018_1_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |