Наукова періодика України Біологія тварин


Шевчик Р. 
Вплив ветеринарно-санітарних і технологічних умов забою на мікробіологічні показники м’яса кролів / Р. Шевчик, Ю. Дуда, Л. Кунєва // Біологія тварин. - 2019. - Т. 21, № 3. - С. 168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2019_21_3_90
  Повний текст PDF - 185.155 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шевчик Р.
  • Дуда Ю.
  • Кунєва Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шевчик Р. Вплив ветеринарно-санітарних і технологічних умов забою на мікробіологічні показники м’яса кролів / Р. Шевчик, Ю. Дуда, Л. Кунєва // Біологія тварин. - 2019. - Т. 21, № 3. - С. 168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2019_21_3_90.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дуда Юлія Вікторівна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського