Наукова періодика України | Біологія тварин | ||
Шевчик Р. Вплив ветеринарно-санітарних і технологічних умов забою на мікробіологічні показники м’яса кролів / Р. Шевчик, Ю. Дуда, Л. Кунєва // Біологія тварин. - 2019. - Т. 21, № 3. - С. 168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2019_21_3_90 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шевчик Р. Вплив ветеринарно-санітарних і технологічних умов забою на мікробіологічні показники м’яса кролів / Р. Шевчик, Ю. Дуда, Л. Кунєва // Біологія тварин. - 2019. - Т. 21, № 3. - С. 168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bitv_2019_21_3_90.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |