Наукова періодика України | Біоресурси і природокористування | ||
Баль-Прилипко Л. В. Інтегрована система управління якістю та безпечністю харчової продукції / Л. В. Баль-Прилипко, М. С. Ніколаєнко // Біоресурси і природокористування. - 2018. - Т. 10, № 5-6. - С. 68-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bpc_2018_10_5-6_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. В. Інтегрована система управління якістю та безпечністю харчової продукції / Л. В. Баль-Прилипко, М. С. Ніколаєнко // Біоресурси і природокористування. - 2018. - Т. 10, № 5-6. - С. 68-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bpc_2018_10_5-6_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |