Наукова періодика України Біоресурси і природокористування


Баль-Прилипко Л. В. 
Інтегрована система управління якістю та безпечністю харчової продукції / Л. В. Баль-Прилипко, М. С. Ніколаєнко // Біоресурси і природокористування. - 2018. - Т. 10, № 5-6. - С. 68-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bpc_2018_10_5-6_11
  Повний текст PDF - 1.272 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баль-Прилипко Л.
  • Ніколаєнко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баль-Прилипко Л. В. Інтегрована система управління якістю та безпечністю харчової продукції / Л. В. Баль-Прилипко, М. С. Ніколаєнко // Біоресурси і природокористування. - 2018. - Т. 10, № 5-6. - С. 68-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bpc_2018_10_5-6_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського