Наукова періодика України Економіка харчової промисловості


Гречкосій І. Д. 
Розробка заходів антикризового управління підприємств для подолання інноваційно-інвестиційної кризи в Україні / І. Д. Гречкосій // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 4. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_4_2
  Повний текст PDF - 333.982 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гречкосій І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гречкосій І. Д. Розробка заходів антикризового управління підприємств для подолання інноваційно-інвестиційної кризи в Україні / І. Д. Гречкосій // Економіка харчової промисловості. - 2011. - № 4. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2011_4_2.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гречкосій Інна Дмитрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського