Наукова періодика України | Економіка харчової промисловості | ||
Корсікова Н. М. Дослідження сучасних альтернатив та принципів стратегічного управління як фактору розвитку підприємств у сфері готельних послуг / Н. М. Корсікова, В. В. Лємєшева // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 4. - С. 95-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_4_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Корсікова Н. М. Дослідження сучасних альтернатив та принципів стратегічного управління як фактору розвитку підприємств у сфері готельних послуг / Н. М. Корсікова, В. В. Лємєшева // Економіка харчової промисловості. - 2018. - Т. 10, Вип. 4. - С. 95-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2018_10_4_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |