Крисанов Д. Ф.
Якість і безпечність харчової продукції / Д. Ф. Крисанов // Економіка і прогнозування. - 2010. - № 3. - С. 103-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econprog_2010_3_11
Проаналізовано ситуацію з якістю і безпечністю харчової продукції, що реалізується на ринках України, систематизовано основні загрози та небезпеки, пов'язані зі споживанням неякісного і небезпечного продовольства. Розкрито проблеми формування національної системи технічного регулювання у сфері якості й безпечності харчової продукції, обгрунтовано основні напрями і важелі, запровадження яких сприятиме посиленню захисту життя і здоров'я населення, навколишнього середовища і прав споживачів.
Цитованість авторів публікації:Крисанов Д.
Бібліографічний опис для цитування:
Крисанов Д. Ф. Якість і безпечність харчової продукції / Д. Ф. Крисанов // Економіка і прогнозування. - 2010. - № 3. - С. 103-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econprog_2010_3_11.
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)Крисанов Дмитро Федосович (1949–) (економічні науки)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити
"Анкету науковця"
|