Наукова періодика України Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг


Власова Н. О. 
Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування / Н. О. Власова, Г. О. Пестіна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(1). - С. 278-286. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1%281%29__41
  Повний текст PDF - 869.915 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Власова Н.
  • Пестіна Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Власова Н. О. Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування / Н. О. Власова, Г. О. Пестіна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2009. - Вип. 1(1). - С. 278-286. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2009_1(1)__41.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Власова Наталія Олексіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського