Наукова періодика України | Географія та туризм | ||
Цимбала О. С. Інноваційні продукти на ринку послуг гастрономічного туризму в Україні (на прикладі сироварень Львівської області) / О. С. Цимбала, Ю. С. Дорош // Географія та туризм. - 2022. - Вип. 68. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2022_68_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Цимбала О. С. Інноваційні продукти на ринку послуг гастрономічного туризму в Україні (на прикладі сироварень Львівської області) / О. С. Цимбала, Ю. С. Дорош // Географія та туризм. - 2022. - Вип. 68. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2022_68_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |