Наукова періодика України Географія та туризм


Цимбала О. С. 
Інноваційні продукти на ринку послуг гастрономічного туризму в Україні (на прикладі сироварень Львівської області) / О. С. Цимбала, Ю. С. Дорош // Географія та туризм. - 2022. - Вип. 68. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2022_68_5
  Повний текст PDF - 1.027 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Цимбала О.
  • Дорош Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Цимбала О. С. Інноваційні продукти на ринку послуг гастрономічного туризму в Україні (на прикладі сироварень Львівської області) / О. С. Цимбала, Ю. С. Дорош // Географія та туризм. - 2022. - Вип. 68. - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2022_68_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дорош Юлія Степанівна (географічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського